MARDİN ECZACI ODASI FLASH HABERLER C GRUBU SIRALI REÇETE İCMALLERİNİN ELEKTRONİK ONAYI

C GRUBU SIRALI REÇETE İCMALLERİNİN ELEKTRONİK ONAYI

Değerli Meslektaşlarımız bilindiği üzere SGK ve TEB arasında imzalanan protokol gereği SGK C grubu sıralı reçetelerin icmal Onayları Odamızda yapılmaktaydı. Eylül  ayından bu yana Yönetim Kurulumuz, üyelerimizin eczanelerinde elektronik onaylı icmallerini alması, bu onay işlemleri için odaya gelmemesi, iş yükünü azaltması için  üzerinde titiz bir şekilde çalıştığı “Sıralı Dağıtım Elektronik Onay Projesini” sonuçlandırmıştır.Bu bağlamda aşağıda "ELEKRTONİK İCMAL SONLANDIRMA KLAVUZUNDA" belirtildiği şekilde üyelerimiz reçete işlemlerini yaptıktan sonra “ELEKTRONİK ONAYLI İCMAL” çıktılarını alacak. Bunun için bir daha odaya, onay için getirmesine gerek kalmadan bu çıktıyı reçetelerle birlkte kuruma gönderecektir.

ELEKTRONİK İCMAL SONLANRIMA KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

22.05.2018 - Okunma Sayısı : 786