MARDİN ECZACI ODASI FLASH HABERLER ECZANE KAPANIŞ SAATLERİ

ECZANE KAPANIŞ SAATLERİ

Yönetim Kurulumuz 10.10.2016 tarihinde “Eczacılar ve Eczaneler hakkındaki yönetmenliğin "MADDE 35 – (1)  Eczacı odası veya temsilcisi tarafından eczanelerin bulundukları yerlerin özellikleri ve mevcut eczane kapasitesi göz önüne alınarak eczane çalışma saatleri, nöbet tutulup tutulmayacağı, nöbet tutulacak ise nöbet tutulacak günler ve çalışma saatleri ile kaç adet eczanenin nöbetçi kalacağı belirlenir ve bir nöbet listesi hazırlanır. Bu listeler, hizmette aksaklık yaratmayacak şekilde zamanında ilçe ve il sağlık müdürlüğüne gönderilir. İlçe ve il sağlık müdürlüğünün kabul ve onayı ile uygulamaya konulur.” Verdiği yetkiyle  tüm bölgedeki eczanelerin kapanış saatinin 17:30 olarak belirlemiştir.

11.10.2016 tarihi dahil olmak üzere eczanelerin Açılış Saati 08:00, Kapanış Saatleri 17:30 olarak uygulanacaktır. Tüm meslektaşlarımızın eczane açılış kapanış saatlerine uymasını önemle rica ederiz.

11.10.2016 - Okunma Sayısı : 2329