MARDİN ECZACI ODASI FLASH HABERLER ODAMIZ ÜYELERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ OLACAK FARMASSİST ECZANE PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

Bir eczacı firması olan Erise Bilgi Teknolojileri'nin eczane işletim programı ve ilaç bilgi kaynağı FARMASSİST, Mardin Eczacı Odası'nın tüm üyeleri tarafından 1 yıl ücretsiz olarak kullanabilecektir.

İlk kurulum 750 TL,yıllık lisans yenileme ücreti 350 TL olan FARMASSİST Programını kullanmak isteyen üyelerimizin ücretsiz olarak aktivasyonlarının sağlanabilmesi için isimlerini Oda Personelimiz Pehiye PAŞAOĞLU'na yazdırmaları gerekmektedir.

FARMASSİST Programı hakkında ayrıntılı bilgiye ve kurulum dosyasına http://farmassist.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Not : Ücretsiz aktivasyon sağlanan 1 yılın sonunda programın kullanılmak istenmemesi durumunda, Erise Bilgi Teknolojileri Firması tarafından herhangi bir ücretlendirme yapılmayacaktır.

Ecz.Fatih ORAL

17.04.2017 - Okunma Sayısı : 1214