2013 Oda ve TEB Yardımlaşma Sandığı aidat borcunun 6643 Sayılı yasa gereği Şubat ayı sonuda ödenmesi gerekmektedir. Ancak halen bu adidatlarını yatırmayan üyelerimiz bulunmaktadır.
Bilindiği gibi bütün işlemler, sözleşme verme de dahil EBS (Eczacı Bilgi Sistemi ) üzerinden yapılmaktadır. Sözleşme döneminde vaya herhangi bir sözleşme almaya geldiğinizde, adidat borcunuzun bulunması durumunda sistem size sözleşmeyi vermemize izin vermemektedir. Aidatlarınızı o anda yatırsanız dahi bilgilerin TEB'e gitmesi TEB'in onay vermesi ciddi bir zaman almaktadır. Yine aynı şekilde sıralı reçetelerin onayı da yapılmasına da izin verilmiyor.
Bu nedenle gerek Jandarma Sözleşmesi öncesi ve en önemlisi olası bir SGK Sözleşmesi öncesi aidatlarınızı mutlaka yatırmanız gerekmektedir. Sözleşme esnasında aidat yatırsanız dahi aynı gün sözleşme almayabilirsiniz. Bilgilerinize ve aidatını yatırmayan üyelerimizin ivedi olarak aidatlarını yatırmalarını önemle rica ederiz.
MARDİN ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU